Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌محمد سبزی‌ در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس تصریح کرد: متأسفانه صدور مجوز به روش سنتی موجب بروز زیان‌هایی در واحدهای تولیدی شده است، به عنوان مثال زمانی که تولیدکننده یا کارآفرین قصد راه‌اندازی واحد تولیدی در صنعت کشاورزی و یا دامداری و غیره را دارد، باید از چندین مراکز مختلف استعلام بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخذ این استعلام‌ها بعضاً به دو سال به طول می‌انجامد. این طولانی شدن مراحل موجب می‌شود شخص، دیگر انگیزه لازم را برای ادامه کار نداشته باشد و پشیمان شود.

وی اضافه کرد: گاهی فرد باید از 130 مرکز استعلام اخذ کند و در چنین شرایطی هم ممکن است نتیجه همۀ استعلام‌ها مثبت اما دقیقاً در مرحله آخر، با شکست روبه رو و نتیجه نهایی منفی شود و همه زحماتش از بین برود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مشاغل بسیار زیادی از این مراحل اداری و ناهماهنگی‌ها زیان دیده‌اند و حتی موجب شده است واحد تولید صنایع مختلف خاموش شود، در بعضی کشورها ۴۸ ساعته مجوز صادر می‌شود و زمان زیادی از افراد نمی‌گیرد بنابراین اجرای قانون تسهیل صدور مجوز کسب و کار، نقش مفیدی در واحدهای تولیدی خواهد داشت.

سبزی افزود: در قانون تسهیل صدور مجوز کسب و کار ذکر شده است که اگر متقاضی قصد راه اندازی واحد تولیدی دارد، کمیته‌ای در آن شهر تشکیل و همه استعلام‌ها در آن جلسه عنوان شود و اگر مسئله‌ای پیش آمد در همان جلسه حل و کمتر از یک ماه مجوز لازم صادر شود.

این نماینده مجلس در خصوص تسهیل صدور مجوزها و ارتباط آن با تحقق شعار سال، گفت: طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی، بخشی از شعار سال را «تولید» در بردارد که قطعاً به دنبال تسهیل صدور مجوز کسب و کار، راه برای سرمایه‌گذار هموار می‌شود؛ در نتیجه شاهد رونق در عرصه‌ی تولید، رونق در بازار کار و همچنین صنایع دانش بنیان خواهیم بود.

وی در ادامه تصریح کرد: اگر تولیدات ما به جای وارداتی، دانش بنیان شود در دنیا حرفی برای گفتن خواهیم داشت‌ زیرا علم را با تکنولوژی همراه و محصولات جدیدی تولید کرده‌ایم، به عنوان مثال در حوزه‌‌ کشاورزی به سمت کشت هیدروپونیک و در بحث غلات به سمت ایجاد پالایشگاهی که از یک بذر، 10 یا بیست محصول تولید می‌شود، حرکت کنیم. چنین محصولاتی علم و تکنولوژی را با هم در بردارد و این زمانی حاصل می‌شود که در مقدمات تولیدات آن سخت‌گیری وجود نداشته باشد.

این نماینده مجلس شورای سلامی به ارتباط راه اندازی درگاه ملی مجوزها با رفع انحصار و امضاهای طلایی، اشاره و بیان کرد: مجوز کسب و کار به تنهایی ارزش مالی ندارد. اما اکنون به دلیل آن‌که افراد زمان و مراحل طولانی برای صدور مجوز طی می‌کنند، موجب شده است که این مجوزها ارزش پیدا کنند و بعضاً میلیاردی خرید و فروش شوند. حذف صدور مجوز به روش سنتی و صدور به روش الکترونیکی موجب می‌شود رانت و امضای طلایی که ممکن بود در طی این مراحل به وجود آید، از بین برود.

سبزی پروژه صدور مجوز به روش الکترونیکی را شکست ناپذیر دانست و افزود: در دنیا صدور الکترونیکی مجوزها یک روشی معقول است و دلیلی ندارد دستگاه ها با این روش به مخالفت بپردازند. شاید تعارض منافع و از بین رفتن سمت‌ها دلیل مخالفت آنان باشد اما به هر حال اجرای این قانون برای همه‌ی دستگاه ها الزامی است.

وی گفت: دولت عزم جدی در اجرای این قانون دارد پس اگر مردم شاهد تخلفی در اجرای این قانون بودند، آن را گزارش دهند تا با متخلفان برخورد شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد سبزی نماینده مجلس شورای اسلامی دانش بنیان اشتغال آفرین دانش بنیان اشتغال آفرین دانش بنیان اشتغال آفرین تسهیل صدور مجوز مجوز کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۲۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو پژو در چهارمحال و بختیاری + فیلم

بهنام خسروی معاون امور صنایع صمت چهارمحال و بختیاری گفت: شرکت دانش بنیان در شهرکرد با تولید انبوه توانسته نیاز کشور به محور چرخ خودرو یا همان اکسل را به روش دانش بنیان تأمین کند.

وی افزود: این شرکت با درجه دانش بنیان یک، سالانه ۴۰۰ هزار اکسل گروه خودرو‌های پژو را برای شرکت ایران خودرو تولید می‌کند.

خسروی با اشاره به اینکه دستگاه هیدرو فورمیک هم در همین شرکت ساخته شده است، گفت: در این روش قطعه‌های فلزی با فشار سیال تغییر حالت می‌دهند.
وی اظهار کرد: برای این طرح نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است.

بیشتر بخوانید

ساخت ضدیخ جایگزین نمک جاده در چهارمحال و بختیاری

خسروی گفت: پس از تحریم ها، شرکت پژو فرانسه از تحویل مستقیم این قطعه خودداری کرد که صنعتگران شهرکرد با کمک دانشگاه صنعتی اصفهان، طی سه سال تحقیق و توسعه موفق به کسب دانش هیدرو فورمیک شدند.

استفاده از مواد اولیه داخلی، ایجاد ارزش افزوده، قیمت به صرفه و کیفیت همتراز اروپا از مزیت‌های اکسل ایرانی است که سالانه مانع خروج حدود ۳۰ میلیون دلار ارز از کشور می‌شود. در دنیا این دانش نوین در صنایع هوا فضا و موشکی هم کاربرد بسیاری دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری صلاحیت علمی دارند/ چرا سازمان ثبت اسناد و املاک بهانه‌تراشی می‌کند؟
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو پژو در چهارمحال و بختیاری + فیلم
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • برپایی میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی در بازار و مترو تهران | ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شد
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها