Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-02@23:55:26 GMT

۱۶ استعلام برای یک کارگاه کوچک؟!

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۴۶۰۴۳

۱۶ استعلام برای یک کارگاه کوچک؟!

این اظهارات یک نماینده مجلس است که در گفت و گو با الف خواستار اجرای درست قانون  تسهیل صدور مجوزهای کسب و کاراست . 

جلال محمود زاده گفت: اگر این قانون به شیوه درست اجرا شود می توان با ایجاد پنجره واحد صدور مجوزهای کسب و کار فرآیند زمان بر و صعب العبور اعطای مجوز در کشور را از بین برد. 

 عضو کمیسیون کشاورزی آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس گفت:    ما در کمیسیون کشاورزی در طرح بهره وری کشاورزی در نظر گرفته ایم که در شهرستان ها کسی که می خواهد سرمایه گذاری کند، فرماندار تمام ادارات تابعه را دعوت و پرونده ها را در همان جلسه بررسی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محمود زاده گفت: البته قبل از تشکیل این جلسات باید کارشناسان پرونده های صدور مجوز را بررسی  و در جلسه ای که با فرماندار تشکیل می شود به تمام آن 16 استعلام در یک جلسه پاسخ دهند. 

وی خاطر نشان کرد: با این شیوه یک روند پیگیری دو الی 3 ساله نهایتا به یک سال می رسد. این موضوع در قانون تسهیل صدور مجوزها کسب و کار هم وجود دارد تا به این وسیله بتوانیم فرآیند صدور مجوزها را کاهش دهیم. 

عضو کمیسیون کشاورزی آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس خاطر نشان کرد: با قانون مجلس در همان ابتدا به فرد اعلام می شود که این کسب و کار قابلیت راه اندازی را دارد یا خیر. نه اینکه فردی دو سال عمر خود را بگذراند و هزینه کند و در نهایت هم به افراد اعلام کنند که امکان ایجاد این شغل وجود ندارد! 

محمود زاده ادامه داد: اگر طرح بهره وری هم در کنار قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار نهایی شود بسیاری از مشکلات اعطای مجوز در حوزه کشاورزی حل می شود. ما به این وسیله زمان را کوتاه می کنیم و دست اندازی ارگان های متعدد را در این مسیر کوتاه می کنیم. 

این نماینده مجلس یازدهم توضیح داد: اگر این قوانین و طرح های مجلس به قانون تبدیل و ابلاغ شود می توان جلوی بروکراسی اداری پیشرفته در کشور و مشکلات در مسیر صدور مجوزهای کسب و کار را گرفت. وقتی  قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار را مجلس مصوب و شورای نگهبان ابلاغ کرده دستگاه های اجرایی ملزم هستند آن را اجرا کنند. 

محمودزاده با بیان اینکه فرآیند فعلی اعطای مجوزهای کسب و کار در کشور سلیقه ای است افزود: ادارات مختلف در کشور رویه های متفاوتی دارند و بسیاری از آنها در مسیر اعطای مجوزها سنگ اندازی می کنند. 

منبع: الف

کلیدواژه: صدور مجوزهای کسب و کار تسهیل صدور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۶۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل درزی بورخانی عصر چهارشنبه در همایش گرامیداشت روز شورا ضمن تبریک روز شورا عنوان کرد: با توجه به زمان اندک به پایان رسیدن ششمین دوره ششم شوراهای اسلامی بهتر است تمامی عزیزان عملکرد خود را بررسی کرده و نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کرده و در این زمان باقیمانده تمام تلاش خود را بکنند تا خدمات ارزنده‌ای را ارائه دهند.

رئیس دادگستری فیروزکوه اظهار کرد: اگ حل مشکلات در توان و بر اساس قانون باشد شوراها وظیفه دارند که انجام دهند اما جایی که قانون به آنها اجازه نمی‌دهد به هیچ عنوان اجازه ورود ندارند و می‌توانند برای حل مشکلات به مراجع بالاتر مراجعه کنند.

وی بزرگترین و مهم‌ترین امر در روستاها که باعث کاهش پرونده‌ها در دستگاه قضائی و اختلاف بین روستاییان خواهد شد را سند دار شدن زمین‌ها دانست و بیان کرد: با هماهنگی‌های به عمل آمده با رئیس ثبت و اسناد شهرستان امسال تمامی زمین‌های زراعی خارج بافت و منازل و املاک داخل بافت (با هماهنگی بنیاد مسکن) روستا با کمک شورا سنددار خواهد شد و هیچ روستایی زمین‌هایش بدون سند نخواهد ماند و خوشبختانه نقشه برداری زمین‌ها هم کاملاً رایگان انجام خواهد شد.

وی یکی از دغدغه‌های روستاییان را فنس کشی زمین‌های کشاورزی عنوان نمود و بیان داشت: در بازدیدهای میدانی به عمل آمده از دغدغه‌های مردم فنس کشی زمین‌های کشاورزی است که جهاد کشاورزی بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون از آن جلوگیری به عمل می‌آورد ولی با توجه به اینکه وظیفه ما مسئولین حل مشکلات و دغدغه مردم است در شورای تأمین با هماهنگی‌های لازم صورت گرفته با مدیر کل جهاد کشاورزی مقرر شد که زمین‌های زراعی با تأیید شورا و طی نمودن روال قانونی توسط متقاضی فنس کشی شوند.

رئیس دادگستری با تاکید بر حفظ مراتع گفت باید دام بر اساس پروانه و تعدادی که در آن ذکر شده داخل مراتع روستاها شوند چرا که استفاده بی‌رویه دام‌ها از مراتع و از بین بردن پوشش گیاهی منجر به وقوع سیل خواهد شد و آسیب‌های جبران ناپذیری را برای روستاییان به وجود خواهد آورد.‌

درزی بورخانی در پایان از تمامی شوراها خواست که در هزینه دقت کرده و در چارچوب قانون گام بردارند و سرفصل بودجه را رعایت کنند چرا که اگر هزینه خارج از سرفصل انجام شود آن شورا مجرم خواهد بود حتی اگر در جهت کمک به مردم باشد.

کد خبر 6094651

دیگر خبرها

  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در البرز
  • ۳۰ درصد اسناد تک برگی اراضی زراعی استان اردبیل صادر شد
  • پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری صلاحیت علمی دارند/ چرا سازمان ثبت اسناد و املاک بهانه‌تراشی می‌کند؟
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • صدور هشدار بارش‌های سیل‌آسا در استان بوشهر
  • صدور حکم انتصاب رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمان
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • صدور اطلاعیه‌ای نسبت به بارش‌های سنگین به کشاورزان و دامداران