Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان گفت: قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار در راستای توسعه فضای کسب‌وکار و بهبود اقتصاد در این استان اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار برنا، ظاهر پورمجاهد در جلسه بررسی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار استان همدان با بیان اینکه قانون «تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار» در اسفندماه سال ۱۴۰۰ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و در اردیبهشت ۱۴۰۱ به استان ها ابلاغ شد افزود: دستگاه های اجرایی مانند جهاد کشاورزی، اصناف، تعاون، اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان از ابتدای سال صدور مجوز را در این سامانه انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بعضی از دستگاه های اجرایی استان مانند سازمان جهاد کشاورزی، صمت و میراث فرهنگی در مسیر اجرای این قانون با موانع و مشکلاتی روبرو بودند تصریح کرد: مقرر شد فردا سه شنبه در جلسه ویدئو کنفرانسی کشور دستگاه ها مشکلات خود را شناسایی و به وزارتخانه ها و اداره کل اقتصاد و دارایی استان به عنوان هماهنگ کننده اعلام کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان خاطر نشان کرد: تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار از سال های پیش در قالب قانون اصل ۴۴ قانون اساسی یکی از تکالیف دولت‌ها بوده که اقدام موثری در این راه برداشته نشده است و بر همین اساس در دولت سیزدهم تمام دستگاه‌های اجرایی مکلف شدند ضمن اینکه به درگاه ملی مجوزها متصل می‌شوند، مراحل صدور مجوزهای مربوطه را در این درگاه بارگذاری و شرایط صدور مجوزها را تسهیل کنند.

پورمجاهد با بیان اینکه تمام دستگاه‌ها موظف شدند بعد از رفع موانع در مدت تعیین شده مجوز مورد نیاز فعالان اقتصادی را صادرکنند افزود: براساس قانون مصوب مجلس هیچ دستگاهی اجازه ندارد برای صدور مجوز کسب و کار از متقاضیان بخواهد که به صورت حضوری مراجعه کنند.

به گفته وی تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب وکار، گام بزرگی در آسان تر کردن ورود فعالان اقتصادی به عرصه تولید و زمینه ساز افزایش اشتغال و رونق تولید در کشور تلقی می‌ شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان اظهار داشت: قبل از تصویب این قانون دشواری‌هایی در دریافت مجوزهای کسب و کار وجود داشت که مردم و فعالان اقتصادی دچارمشکل می شدند جوانانی که قصد راه‌اندازی کسب و کار جدیدی داشتند به دلیل این مشکلات به فعالیت‌های زیرزمینی و غیررسمی سوق پیدا می کردند و یا قید کار را می زدند.

در این جلسه به عنوان کارگاه آموزشی مراحل اجرایی سامانه صدور مجوزهای کسب و کار در سامانه دنبال و نیز گزارشی در این زمینه از دستگاه های متولی مانند سازمان جهاد کشاورزی، صمت و میراث فرهنگی و گردشگری ارائه شد.

حسین بحیرایی

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: همدان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان تسهیل صدور مجوزهای کسب صدور مجوزهای کسب و کار دستگاه ها کسب وکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۹۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است

فرماندار ماکو با اشاره به دیدار خود با هیئت ترکیه در خصوص گمرک گوربولاق این کشور گفت: در این نشست درخواست کردیم تا تردد کامیون‌های معطل شده در دو سوی مرز با افزایش نیروها و امکانات تسهیل شود.

نادر کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌غربی با اشاره به دیدار خود با هیئت ترکیه و رئیس اداره مدیریت مرزی این کشور در خصوص بررسی مسائل و مشکلات مرزی اظهار کرد: با توجه به سیاست‌های دولت سیزدهم و پییگری‌های استاندار آذربایجان‌غربی و دیدار اخیر با استاندار وان ارتقا سطح روابط دو کشور در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: توجه به توسعه تجارت و مراودات مرزی و تسهیل ترددهای مرزی از جمله سیاست‌هایی است که پیگیری می‌شود.

فرماندار ماکو با اشاره به کندی تردد در گمرک بازرگان گفت: عملیات ساختمانی در گمرک گوربولاق ترکیه موجب ایجاد مشکل برای مسافران و خودروهای باری شده است.

کاظمی با اشاره به اینکه بازرگان بزرگ‌ترین گمرک زمینی کشور بوده و سالانه بیش از یک میلیون نفر مسافر از این گمرک تردد می‌کنند، تصریح کرد: در این نشست درخواست کردیم تا تردد کامیون‌های معطل شده در دو سوی مرز با افزایش نیروها و امکانات تسهیل شود.

وی مدیریت سیل در نواحی مرزی را نیز یکی از محورهای این دیدار بیان کرد و ادامه داد: سیل روستای سوریک یکی از موارد مورد بحث دیگر بود که دیواره مرزی ترکیه عامل آن تشخیص داده شده است که در این جلسه مطرح شد.

کاظمی عنوان کرد: به طرف مقابل گفته شد که در چندین نقطه از دیواره مرزی ترکیه آبراهه‌هایی برای پیشگیری از وقوع سیل پیش‌بینی شود.

کد خبر 749206

دیگر خبرها

  • ساخت شهرک سیر برای تقویت زنجیره‌ ارزش پیگیری شود
  • اعتبار ۴۰ هزار میلیاردی پروژه آب‌های سرانی خراسان شمالی در ۱۴۰۳
  • در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان تسریع شد
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد
  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است